Wilt u graag een afspraak maken? Wij staan steeds te uwer beschikking en kijken er alvast naar uit om u en uw huisdier te mogen verwelkomen!

Maak een afspraak

VOEDING & ADVIES

Kwalitatieve dierenvoeding en advies op maat

Dierenhotel Knuffelhof in Geel is verdeler van de dierenvoeding van het kwalitatieve merk Happy Dog & Happy Cat. 

De voeding die we aanbieden is bijzonder evenwichtig en zit vol hoogwaardige proteïnen en aminozuren. 

Happy Dog & Happy Cat

De dierenvoeding van Happy Dog & Happy Cat is goed verteerbaar en uitermate geschikt voor de dagelijkse maaltijd van uw hond of kat. Wist u trouwens dat deze dierenvoeding de enige voeding is waarbij alle ingrediënten die effectief in de maaltijden zitten, ook op de verpakking staan? Happy Dog & Happy Cat werkt niet met dierlijke bijproducten zoals vaak bij andere merken wel het geval is. 

Happy Dog & Happy Cat heeft een enorm uitgebreid assortiment per leeftijdsgroep, in de eerste plaats om gezonde honden en katten (preventief) gezond te houden. Daarnaast bevat het aanbod ook dierenvoeding voor specifieke problemen en gezondheidsklachten zoals allergie of overgewicht. Klanten kunnen de bestelde producten van Happy Dog & Happy Cat makkelijk in ons dierenhotel in Geel ophalen of thuis laten leveren. 

Wij geven u graag gericht advies

Dierenhotel Knuffelhof geeft u gericht en deskundig voedingsadvies op maat van uw hond of kat. Ralph Noots heeft intussen jaren ervaring met het aanpakken van diverse gezondheidsklachten bij honden en katten. 

Meer dan een dierenhotel

Het dierenhotel beschikt ook over een kapsalon en een kwekerij voor honden. Daarnaast kunt u ons inhuren voor een eventuele gedragsdiagnose  en gedragstherapie op maat van uw hond. Neem zeker een kijkje in onze fotohoek zodat u alvast een beeld kunt krijgen van onze zaak en de warme, gezellige sfeer die er heerst.