Wilt u graag een afspraak maken? Wij staan steeds te uwer beschikking en kijken er alvast naar uit om u en uw huisdier te mogen verwelkomen!

Maak een afspraak

DIERENHOTEL

Alles voor het welbevinden van uw huisdier

Gaat u binnenkort op reis en zoekt u een tweede thuis voor uw huisdier? In de ruimere omgeving van Geel kunt u terecht bij Dierenhotel Knuffelhof. 

Ons dierenpension heeft al jaren een onberispelijke reputatie dankzij onze tevreden klanten over heel Vlaanderen. Ons dierenhotel is landelijk en rustig gelegen, en is bovendien goed bereikbaar vanuit Antwerpen, Limburg en Brabant. Kortom: Knuffelhof in Geel is de ideale plek om uw huisdier met een gerust hart te laten logeren terwijl u zelf geniet van een deugddoende vakantie. 

Hondenhotel

In ons dierenhotel in Geel heeft elke hond zijn eigen binnenhok en buitenren. Honden van verschillende baasjes worden nooit samengezet zodat elke hond volledig op z’n gemak kan zijn. Op de speelweide kan uw hond naar hartenlust ravotten of met de bal spelen. Bovendien krijgt elke hond individuele aandacht en verzorging op maat van wat hij of zij nodig heeft. Dankzij onze nauwe samenwerking met onze dierenarts is er ook steeds medische verzorging beschikbaar indien dat nodig blijkt te zijn. Heeft uw huisdier een sterk, uitgesproken karakter? Geen probleem! Ook zij worden zonder meerprijs aanvaard. Wel vragen we om uw kat en hond te ontwormen en ontvlooien alvorens ze bij ons binnen te brengen. 

Prijzen:

  • Eén hond: 20 euro per nacht (voeding inbegrepen).
  • Vanaf de tweede hond: 19 euro per nacht.
  • Langere verblijven (vanaf 30 nachten): 19 euro per nacht. 

Meebrengen:

  • Vaccinatieboekje met alle wettelijke vaccinaties.
  • Mand, kussen of vertrouwde spulletjes. 

Kattenhotel

Uw kat zit samen met andere katten in een grote speelruimte van zo’n 80m2. In de ruimte staan bomen, verschillende soorten krabpalen, kattenbakken en allerlei leuke speeltjes. Een rustig, sfeervol muziekje stimuleert bovendien het thuisgevoel. 

Prijzen:

  • Eén kat: 10 euro per nacht (voeding inbegrepen).
  • Vanaf de tweede kat: 9 euro per nacht. 

Meebrengen:

  • Vaccinatieboekje met vaccinatie tegen katten- en niesziekte en leucose.
  • Katers vanaf 5 maanden moeten gecastreerd zijn. 

Kleine huisdieren

Ook uw kleine huisdieren zoals konijnen, cavia’s, gerbils, chinchilla’s, hamsters, vogels, vissen, schildpadden, ... zijn in ons dierenhotel welkom. Breng uw diertje dus gerust naar ons wanneer u op vakantie vertrekt. We vragen om het hok, de kooi of de bokaal van uw dier mee te brengen, net als eigen voeding. Wij zorgen er uiteraard voor dat hun plek regelmatig schoongemaakt wordt. Op aanvraag kunt u prijzen voor kleine huisdieren ontvangen. 

Diverse diensten

Wist u trouwens dat u uw hond of kat kunt laten verzorgen in ons kapsalon? En dat u bij ons terechtkunt voor dierenvoeding en advies? U kunt DierenhotelKnuffelhof met andere woorden raadplegen voor een ruime waaier aan diensten. Zo kunt u ook gebruikmaken van onze gedragsdiagnose en therapie voor honden. Bent u van plan om een puppy in huis te nemen? Neem dan zeker even contact met ons op. Onze kwekerij levert namelijk Duitse en Mechelse herdershonden met stamboom af. Bekijk ook ons fotohoekje zodat u alvast de huiselijke sfeer kunt opsnuiven!