Wilt u graag een afspraak maken? Wij staan steeds te uwer beschikking en kijken er alvast naar uit om u en uw huisdier te mogen verwelkomen!

Maak een afspraak

KAPSALON

De beste verzorging voor de vacht van uw dier

Verdient uw hond of kat ook een verwenbeurt? Laat uw huisdier dan fris wassen en verzorgen in het kapsalon van ons dierenhotel in Geel. 

Borstelen, wassen, knippen, scheren, ... Alles is mogelijk voor uw favoriete viervoeter.

Een volledige behandeling in ons kapsalon omvat nagels knippen, oorverzorging, voetjes bijwerken, wassen, drogen, knippen, trimmen & scheren. Wenst u enkel een borstel- of wasbeurt? Ook dan bent u van harte welkom. Ook niet-hotelgasten kunnen bovendien bij ons kapsalon terecht. 

Enkel het beste is goed genoeg

Wij werken uitsluitend met de meest kwalitatieve producten en met shampoos & verzorgingsproducten die aangewezen zijn voor uw hond of kat. Bovendien hanteren we steeds erg voordelige prijzen. 

Onze uiteenlopende activiteiten

U kunt bij Dierenhotel Knuffelhof bovendien ook langskomen voor dierenvoeding en advies, voor een gedragsdiagnose en therapie voor uw hond. Daarnaast hebben we een eigen kwekerij voor Duitse en Mechelse herders met stamboom. Contacteer ons gerust voor meer informatie of om een afspraak te maken.