Wilt u graag een afspraak maken? Wij staan steeds te uwer beschikking en kijken er alvast naar uit om u en uw huisdier te mogen verwelkomen!

Maak een afspraak

KWEKERIJ

Hondenfokkerij voor Duitse en Mechelse herders

Vertrouwen is de basis van Dierenhotel Knuffelhof in Geel. Naast ons dierenhotel openden we onlangs een gespecialiseerde, kleinschalige hondenfokkerij waar alleen het allerbeste goed genoeg is voor onze viervoeters. 

De rashonden die we kweken zijn Duitse en Mechelse herders, allemaal met stamboom. Al onze honden hebben de nodige trainingen gehad, zijn kerngezond en hebben uitstekende karakters. 

Warme, huiselijke sfeer

Alle puppies worden hier in huis geboren. Bij de geboorte krijgen ze een DNA-test zodat de toekomstige eigenaars zeker zijn van de herkomst van de ouders. Na hun geboorte worden de puppies verzorgd in een aparte ruimte in een warme, huiselijke sfeer. In onze hondenfokkerij blijft het welbevinden van onze honden onze absolute topprioriteit! 

Gericht en uitgebreid advies

Als nieuwe eigenaar krijgt u alle nodige informatie van ons mee. Wij geven u gericht en uitgebreid advies over het ras van uw puppy, over zindelijkheidstraining, vachtonderhoud, voeding, vaccinaties, opvoeding, ... Heeft u achteraf nog vragen? Zelfs wanneer uw puppy al bij u thuis woont, kunt u steeds contact met ons opnemen zodat we u kunnen bijstaan. 

Brede waaier aan diensten

Dierenhotel Knuffelhof biedt een brede waaier aan diensten voor uw huisdier met als rode draad een betrouwbare en kwalitatieve service. Zo kunt u uw huisdier in ons dierenhotel met een gerust hart achterlaten wanneer u op reis vertrekt. Na het verblijf van uw viervoeter in ons hotel kunt u langs ons kapsalon gaan zodat u huiswaarts kunt keren met een propere, frisse hond of kat. Heeft u kwaliteitsvolle dierenvoeding of advies daaromtrent nodig? Neem dan gauw even contact op met ons. U kunt ons bovendien ook inschakelen voor een gedragsdiagnose en voor therapie voor uw hond.