Wilt u graag een afspraak maken? Wij staan steeds te uwer beschikking en kijken er alvast naar uit om u en uw huisdier te mogen verwelkomen!

Maak een afspraak

FOTO'S

Blader door ons fotoboekje

Vertrekt u binnenkort op reis en kan uw huisdier niet mee? Breng uw viervoetige beste vriend dan naar Dierenhotel Knuffelhof in Geel. 

Wij verzorgen uw huisdieren alsof het onze eigen dieren zouden zijn, met de nadruk op warmte, kwaliteit en betrouwbaarheid. 

Huiselijke sfeer

Ontdek hier enkele sfeervolle foto’s van ons dierenhotel zodat u zich alvast een beeld kunt vormen van de huiselijke sfeer. Wij maken er dag in dag uit onze persoonlijke missie van om tijdens uw afwezigheid uw huisdieren zo goed mogelijk in de watten te leggen. Naast een fijn verblijf in ons dierenhotel, kunt u uw hond of kat ook laten verwennen in ons hondenkapsalon

Ontdek onze diensten

Bent u nog op zoek naar een deskundige om u te helpen met het kiezen van de juiste voeding voor uw dier? Dan kunt u op onze expertise rekenen. Eerder nood aan een gedragstherapeut om bepaalde attitudes van uw hond te corrigeren en andere gedragingen aan te leren? Search no more, Ralph is uw ideale partner! Tot slot gebruiken wij onze kennis en ervaring om te kweken met Duitse en Mechelse Herdershonden met stamboom. Bent u nog op zoek naar een puppy? Kom gerust even kennismaken, dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn.  

Contacteer ons indien u nog bepaalde vragen heeft of meer informatie wenst te ontvangen over onze verschillende diensten. Wij helpen u graag verder!